fredag 17 december 2010

Snickarna jobbar på för fullt




Förutom att de har lagt in golv och satt vitvarorna på plats så har snickarna T & M även monterat garderober, golvlister och vissa dörrkarmar och innerdörrar. Nu väntar vi på att gardberobsdörrarna ska komma. Vi fick kallelse till besiktning av huset under veckan. en 7/1 blir det av och sedan INFLYTTNING! Förbesiktning av B nästa vecka.

Köket nästan klart













Nu börjar köket bli klart alla vitvaror är på plats och alla golv utom i klädkammaren är lagda. På tisdagen monterades skorstenen och sotaren kom och besiktade den och köksfläkten. Elektrikerna har dragit elen i pannrummet.
Allt går fort nu.

lördag 11 december 2010

T och M våra snickare är tillbaka







T och M är tillbaka och monterar köksluckor och stomme för nederskåp samt för kyl,frys och ugnar. Köksfläkten är också på plats. Det blev verkligen bra med färger och köksluckor. Nöjd! De har också börjat lägg in golven. Är väldigt nöjd med mina val av golv!!!



Elektrikerna har fortsatt sitt arbete och på onsdagen fick vi in el i huset och garaget. Rörmokeran P fortsatte sitt arbete med alla rör i pannrummet, förhoppningsvis kan vi elda snart, det är jävligt kallt och vi kör el. Känns hårt när pannan står i pannrummet och skrattar åt oss, dyrt blir det. B hälsar på under onsdagen prel besiktning den 8/1. Nu är det snart klart.

söndag 5 december 2010

De kom tillbaka!










Den här veckan är både rörmokarn, elektrikerna och målarna på plats! Mycket fikabröd blir det som går åt men det är det värt! Rörmokare P fortsätter sitt arbete med allt i huset och även i pannrummet. Elektrikerna monterar uttag och gör allt de elektriska nästan klart. Målarna kommer och tapetserar klart i arbetsrum och sovrum. den gröna tapeten blev perfekt precis som vi(jag) hade tänkt.Köksfläkten levereras och ventilationen i huset görs klart. Som ni ser på bilden av tvättstugan har även alla maskiner där kommit på plats. Rummet blev mycket mindre, stor skillnad mot vår nuvarande tvättstuga som är tre gånnger så stor.