söndag 9 januari 2011

Klart?


Och vi väntar..............Han kommer ti-to och blir inte helt klar med pannan till besiktningen men i slutet av veckan har vi värme i hela huset äntligen. rörmokare står inte så högt i kurs här just nu. Vi städer inför besiktningen under trettomhelgen utan varmvatten. Besiktningen av huset den 7/1 går bra. En del små anmärkningar blir det som B och L till stor del rättar till direkt resten ska rättas till senare. Den 14/1 sover vi i huset första natten grabbarna och jag medan Magnus jobbar natt. NU är det bara resten kvar för oss att göra under våren sommaren. :-)

lördag 1 januari 2011

NU är snickarna klara

Alla innerdörrar och trösklar klara. Garderobsdörrarna kommer och monteras. Nu är snickarna klara med sitt arbete. Vi kommer att sakna dem.B kommer och rättar till en del småfel inför besiktningen. NU hoppas vi på att rörmokarn kommer så vi får vatten och värme i kåken innan besiktningen. Jesus bör väl återuppstå innan den sjunde så han inte blir korsfäst död och begraven :-) Vi och sv familjehus är nu lätt irriterade över att de tar sån tid....................................

Många små saker

Nu börjar mycket bli klart efter att många små saker som varit kvar har gjorts klart. Elektrikerna är klara med allt sitt arbete. Alla golv är lagda och alla knoppar och handtag i köket är på plats och alla golv är lagda. Lister i garage och städskrubb och linneskåp i förråd och tvättstuga står nu på rätt plats. Duschväggar och handikapphandtag på lilla toan är på plats.